NCP Certificatie

Adresgegevens

Sleutelspecialist van den Acker
Ginnekenweg 56
4818 JG Breda

Telefoonnummers

Telefoon: 076-5147273
076-5142561
Fax: 076-5201823

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 9:00 - 18:00 (Geen koopavond)
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Email

Op reclame/aanbiedingen wordt NIET gereageerd. Verspil dus vooral niet uw (en onze) tijd aan het versturen hiervan.

Email: info@sleutelspecialistbreda.nl

Wat is NCP?

NCP Certificatie is hèt certificatie-instituut in Nederland voor veiligheid en beveiliging. Certificeren is het afgeven van een onafhankelijke derdeverklaring dat een gerechtvaardigd vertrouwen geeft over het aantoonbaar voldoen aan normen en voorschriften.

Bedrijven kunnen zich door NCP Certificatie laten beoordelen op het voldoen aan de criteria die staan in kwaliteitsregelingen. Regelingen die zijn opgesteld door marktpartijen als verzekeraars, leveranciers en fabrikanten, gebruikers en de overheid (politie, brandweer, diverse ministeries).


Fabrikanten kunnen hun beveiligingsproducten voor brand- en inbraakbeveiliging bij NCP laten registreren als teken dat ze aan de relevante eisen voldoen. Fabrikanten van andere beveiligingsoplossingen kunnen hun producten laten voorzien van NCP Keur™ indien ze aan relevante eisen voldoen.

Wie beheert de regelingen?

Tot 2005 werden alle regelingen beheerd door de Stichting Nationaal Centrum voor Preventie. Op 1 januari 2005 is het beheer over de meeste kwaliteitsregelingen overgegaan naar het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Het CCV is een samenwerkingsverband tussen overheid, het bedrijfsleven en eindgebruikersorganisaties om gezamenlijk Nederland veiliger te maken.

Als gevolg hiervan is het Nationaal Centrum voor Preventie per 1 januari 2005 opgegaan in NCP Certificatie B.V.  Een aantal NCP-Regelingen is echter bij NCP in beheer gebleven.

Wie houdt er toezicht?

Vanuit de overheid is de Raad voor Accreditatie opgericht om toezicht te houden op de diverse certificatie-instellingen.

Wat voor certificaat heeft van den Acker?

Van den Acker is een Borg-gecertificeeerd bedrijf. BORG is een kwaliteitsregeling voor bedrijven in inbraakpreventie. De regeling is in beheer bij het CCV in Utrecht. In de praktijk houdt dit dus in dat wij een erkend bedrijf zijn dat goede kwaliteit beveiliging levert.

Meer informatie.

Meer informatie over NCP Certificatie kunt u vinden op de website van NCP, http://www.ncp.nl/